Αποφυλάκιση Λιγνάδη: Εμετική ανάρτηση Καρατσιώλη για τα θύματα βιασμών

Σάλο προκαλεί για ακόμα μία φορά ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος για λίγα λεπτά δημοσιότητας εκμεταλλεύτηκε το κύμα αντιδράσεων από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και ανάρτησε δήλωση στην οποία αναφέρει  ότι ο βιασμός δεν είναι σοβαρό περιστατικό και αν δεν τον ξεπεράσει όποιος τον υπέστη έχει πρόβλημα.

Υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής που προκάλεσε αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση και να κατηγορήσει ως φασίστες όσους τον…  έκραξαν.

Στο παρελθόν ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις για… μαγιό των plus size γυναικών και κόντρες με παρουσιάστριες για το GNTM.
Τώρα υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα όπως ο βιασμός». Ισχυρίστηκε ότι ο βιασμός έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή, καθώς είναι «μια σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση, δεν είναι καυτηριασμός χεριού, ούτε αποκεφαλισμός» και ότι τα θύματα βιασμού θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτό που τους συνέβη, αλλιώς φταίνε τα ίδια.
Το εμετικό του παραλήρημα συνεχίστηκε. Έγραψε ότι «δεν είναι τόσο τρομακτικό να σε βιάσουν, ούτε σου μένει τραύμα για πάντα». «Αν δεν το ξεπεράσεις έχεις εσύ το πρόβλημα» ανέφερε.

Η ανάρτηση Καρατσιώλη

«Παιδιά μας τα έχετε πρήξει με το Λιγνάδη και τις ποινές που έφαγε και αν βίασε ή όχι ανώμαλα παιδάκια ή αν έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή…» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας ότι η ποινή στους θύτες βιασμών είναι υπερβολικές.

«Στην Ελλάδα το έχουμε παραξηλώσει με κάποια ποινικά αδικήματα, όπως ο βιασμός που έχει υπερβολικά αυστηρή ποινή κατά τη γνώμη μου…» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Είναι υπερβολικά τεράστια η ποινή της τουλάχιστον δεκαετούς κάθειρξης για ένα σεξ!»

«Θα έπρεπε να είναι μικρότερη η ποινή της τάξεως των 5 χρόνων περίπου αλλά εδώ στο Ελλάντα  η κοινή γνώμη δεν έχει μέτρο, είναι ανεξέλεγκτη και θέλει αν είναι δυνατόν όλα τα αδικήματα να τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη!» πρόσθεσε ο δικηγόρος σε μια σειρά ακραίως προσβλητικών αναφορών προς άτομα που έχουν βιώσει δυσάρεστες και τραυματικές εμπειρίες όπως ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ