Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη προτείνει ο εισαγγελέας

Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη προτείνει ο εισαγγελέας

Της Άννας Κανδύλη

 

Αποφυλάκιση, λόγω λήξης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης, με πολύ αυστηρούς όρους προτείνει ο εισαγγελέας για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος κρατείται για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank.

Συγκεκριμένα προτείνει: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντή, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Όσον αφορά πάντως τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μπορεί για αυτή την υπόθεση να μην είναι δυνατή εκ του νομού η περαιτέρω κράτηση του, θα παραμείνει όμως στη φυλακή καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ