Από το Βράνιε στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Τρικάλων με τον Δήμο Βράνιε της Σερβίας για τη διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος κατέφθασε στα Τρίκαλα κλιμάκιο του Δήμου Βράνιε με επικεφαλή τον δήμαρχο Μ. Στόιτσιτς όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικάλων Χρήστο Λάππα.
Ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων Γιάννης Καριώτης τους ενημέρωσε για τα υπέρ και τα κατά του “Καλλικράτη” ενώ κατά την διαμονή τους, τα μέλη της Σερβικής Αντιπροσωπείας θα έχουν σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους Φορέων της πόλης, που θα τους ενημερώσουν σχετικά με προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή των Τρικάλων καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών.

Ο Δήμος Τρικάλων θα τους παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές και ειδικές γνώσεις σε θέματα ηλεκτρονικής διαχείρισης, θα τους παρέχει συμβουλές σχετικά με τις διαδικασίες Δημοσίων Προμηθειών και τις διαδικασίες και το νομοθετικό πλαίσιο που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα καθώς επίσης και ειδικές γνώσεις σχετικά με το δίκτυο και το λογισμικό του Δήμου.  Πηγή: trikalanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ