Απειλούν τη Μιμή Ντενίση – Την “επικήρυξαν” με αφίσα – ΦΩΤΟ

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο στόχαστρο αναρχικών, οι οποίοι την επικήρυξαν με αφίσα στην περιοχή του Πεδίον του Άρεως.

Δεν είναι η πρώτη που η ηθοποιός μπαίνει στο στόχαστρο, καθώς αρχικά το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ» είχε απειλήσει τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να «φύγουν από το Πάρκο», λόγω κινητοποιήσεων που στοχεύουν στην αποκατάσταση της τάξης και της καθαριότητας του πάρκου, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για το εμπόριο ναρκωτικών στο σημείο.

Αυτήν τη φορά, αντίστοιχη ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Η συγκεκριμένη ομάδα τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία υπάρχει και φωτογραφία της Μιμής Ντενίση, λόγω του ότι είχε συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της κίνησης «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», για να βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτήριου «Green Park».

Στην ίδια αφίσα γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφίσα.

Από την πλευρά της ομάδας των πολιτών από την «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» τονίζεται ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».

Πατούλης: Δε μας φοβίζει καμία απειλή

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντέδρασε στην αφίσα με αναρτήσεις του στο Twitter, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί «δυναμικά η επανακατάληψη της Αθήνας από τους κατοίκους της».

“Καμία απειλή, από όπου κι αν προέρχεται, δεν μας φοβίζει. Συνεχίζουμε δυναμικά, για την επανακατάληψη της Αθήνας από τους κατοίκους της.

Το Πεδίο του Άρεως ανήκει στις Αθηναίες και τους Αθηναίους. Δεν είναι χώρος «φιλοξενίας» κάθε είδους παραβατικής δραστηριότητας», σημειώνει ο Γιώργος Πατούλης, που καταλήγει:

«Οι εξαρτημένοι συνάνθρωποι μας χρειάζονται πρόσβαση σε προγράμματα απεξάρτησης κι όχι άβατα παραβατικότητας, που τους καθιστούν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Η Αθήνα θα γίνει #Πρωτεύουσα Ξανά, πόλη ασφαλής και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της!»

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ