Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο – Τι ισχύει από την Πέμπτη – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλάζει το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Αναπροσαρμογές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Οι εξαιρέσεις

Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 6 το πρωί έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όπου τα μέτρα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 6 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ