Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για το τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό τροχαίο που είχε το 2015 και της άλλαξε την ζωή.

“Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε. Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή”, τόνισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και πρόσθεσε:

“Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη. Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.