Αντιεμβολιαστές: Ψάχνουν…εναλλακτικές πλατφόρμες μετά το μπλόκο του YouTube

Ο σκληρός πυρήνας των αρνητών δεν πείθεται από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και εμποδίζει την συλλογική ανοσία λένε οι ειδικοί. Μάλιστα οι αντιεμβολιαστές ψάχνουν εναλλακτικές πλατφόρμες για να ανεβάσουν τα βίντεό τους, καθώς στο ΥouTube αυτό δεν είναι δυνατόν πλέον.
“Ανέβαζα βίντεο που είχαν παίξει είτε σε τηλεόραση είτε στο ίντερνετ. Τα έπαιρνα, τα έκανα ένα μοντάζ, έβαζα και χιουμοριστικά στοιχεία που έδειχναν την ψευτιά όλων αυτών που μας δείχνουν” λέει ο Χάρης Γεωργιάδης στο STAR, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί ότι “είναι ηθοποιοί αυτοί που παίζουν τους αρρώστους.
Δείχνει την πλατφόρμα όπου ανεβάζει πλέον τα βίντεό του και λέει: “Mου κατέβασαν 4-5 βίντεο, κάποια στιγμή άρχισε η προειδοποίηση ότι μην ανεβάζετε άλλα τέτοια βίντεο, εγώ συνέχισα και μου έκλεισαν το κανάλι”.

Εδώ και λίγες μέρες το YouTube έχει πάρει διαδικτυακά “κεφάλια” , κατεβάζοντας βίντεο που ανεβάζουν αντιεμβολιαστές και τα οποία διαδίδουν fake news σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το YouTube έχει ρίξει ήδη “πόρτα” σε διάσημους ακτιβιστές κατά των εμβολίων.  Ανάμεσά τους ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ανιψιός του Τζον Φ. Κένεντι και γιος του τέως γερουσιαστή, Ρόμπερτ Κένεντι, τον οποίο είχαν κάνει “σημαία” οι αντιεμβολιαστές στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο το Instagram είχε μπλοκάρει άρθρα του καθώς ο δικηγόρος και περιβαλλοντολόγος, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, είχε θεωρεί «επικίνδυνος για την δημόσια υγεία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ