Αντιδρούν στην κατάργηση των ΔΟΥ

Την κατηγορηματική της αντίθεση με την απόφαση κατάργησης 127 εφοριών σε όλη τη χώρα, εκφράζει η Ομοσπονδία Εφοριακών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την κατηγορηματική της αντίθεση με την απόφαση κατάργησης 127 εφοριών σε όλη τη χώρα, εκφράζει η Ομοσπονδία Εφοριακών.

 

«Είμαστε υπέρ της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών, με μετρήσιμα γεωγραφικά, οικονομικά και πληθυσμιακά κριτήρια και με απαραίτητη προϋπόθεση την ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης», άλλο όμως «η ουσιαστική διάλυση της πλειοψηφίας των εφοριών», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ οι δηλώνεται πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η λειτουργία «παράκεντρων εξουσίας, που επιδιώκουν να υποκαταστήσουν τις υπηρεσίες».

 

Οι εφοριακοί προαναγγέλλουν επίσης συντονισμό του αγώνα τους με τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες. «Η διάλυση του δημόσιου τομέα και η ιδιωτικοποίηση του φορολογικού μηχανισμού έχει σίγουρα χορηγούς και συμφέροντα που την προωθούν, αλλά θα βρει αντιμέτωπη όλη την κοινωνία», διαμηνύεται στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ.   

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.