Αντιδήμαρχος Μαντουδίου στο enikos.gr: Εκτιμούμε πως θα έχουμε αρκετές ζημιές από τον σεισμό – Εξετάζεται το κλείσιμο των σχολείων

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στο Μαντούδι Ευβοίας έπειτα από τον σεισμό 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (03/11). «Ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός στην περιοχή μας και είχε μεγάλη διάρκεια περίπου 40 δευτερολέπτων» ανέφερε στο enikos.gr ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιάννης Καντζούρας.

Σεισμός στην Εύβοια: «Τα παιδιά παραμένουν στα προαύλια των σχολείων στο Μαντούδι»

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Οι κάτοικοι του Μαντουδίου έχουν βγει από τα σπίτια τους και βρίσκονται στους δρόμους υπό τον φόβο ενός νέου σεισμού. «Σε σπίτια και διάφορες επιχειρήσεις έπεσαν τηλεοράσεις, ποτήρια, πιάτα, ταρακουνήθηκαν τα πάντα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε αρκετές ζημιές, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη τι γίνεται καθώς η καταγραφή είναι σε εξέλιξη».

Επίσης, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής βρίσκονται στο προαύλιο, ενώ ο κ. Καντζούρας δήλωσε στο enikos.gr πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία για σήμερα. «Θα αποφασίσουμε σε λίγη ώρα τι θα κάνουμε. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και πανικός και πρέπει να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα την κατάσταση» κατέληξε.

Σημειώνεται πως μετά τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ ακολούθησε ισχυρός μετασεισμός 3,7 Ρίχτερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ