Αντί για ερωτικό τρίγωνο…διαζύγιο

Mία διαφορετική υπόθεση με ροζ…απόχρωση και πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που πλεον έχει χωρίσει, απασχόλησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.  Η πρώην σύζυγος κατά τη διάρκεια έκδοσης του διαζυγίου, συμπεριέλαβε στα δικόγραφα πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ ήταν παντρεμένοι. Η ίδια τον κατηγορεί πως της ζήτησε ερωτικό τρίγωνο με τον αδερφό του, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία, μάλιστα, δύο ακόμη ατόμων σε ρόλο … κοινού! Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε την πρόταση, ενώ ο πρώην σύζυγος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα.

Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο της. Εμφανίστηκε, όμως, ο 31χρονος πρώην σύζυγος, ο οποίος από την πλευρά του κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του ότι εκείνη άλλαζε τους εραστές … σαν τα πουκάμισα, ενώ αιτιολόγησε τα περί ερωτικού τριγώνου που ισχυρίστηκε εκείνη, λέγοντας ότι ήθελε να τον συκοφαντήσει για να βγει το διαζύγιο υπέρ της. Το δικαστήριο, τελικά, έκρινε αθώα την 26χρονη κοπέλα, αποδεχόμενο την πρόταση της Εισαγγελέως, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα.

Το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί, ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες, αφού εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέση η κοπέλα, διεκδικώντας ένα μεγάλο χρηματικό, που όπως ισχυρίζεται είχε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Πηγή: cretalive.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ