Ανταγωνιστής μέχρι θανάτου

Ανταγωνιστής μέχρι θανάτου

Εκτέλεσε εν ψυχρώ τον ανταγωνιστή του με υποπολυβόλο Scorpion για να μην του παίρνει μέρος της δουλειάς και πέταξε το πτώμα του σε χαράδρα της Πίνδου.

Το στυγερό έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2012 με θύμα έναν 36χρονο και εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά, με τη σύλληψη του 48χρονου δράστη, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Και οι δύο άνδρες εργάζονταν στον τομέα μεταφορών τροφίμων με φορτηγά ψυγεία και είχαν ανταγωνισμό για το μοίρασμα της «πίτας». Θεωρώντας πως ο 36χρονος είχε επεκταθεί τελευταία και έπαιρνε περισσότερες δουλειές από τον ίδιο, ο 48χρονος αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση και έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο.

Μεθόδευσε να βρεθούν μαζί σε κάποια κοινή μεταφορά και τον παρέσυρε να πάει μαζί του σε δρομολόγιο. Στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων, και την ώρα που ο 36χρονος κοιμόταν, ο 48χρονος τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι με το υποπολυβόλο Scorpion. Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και πέταξε το πτώμα σε μία χαράδρα, κοντά στο Μέτσοβο, με την ελπίδα ότι αυτό δεν θα βρισκόταν ποτέ.

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ