Άνοιξη: «Το παιδί είναι καλά», λέει ο πατέρας του μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από συμπλοκή

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο περιστατικό. Ο πατέρας και του άλλου παιδιού έδειξε ενδιαφέρον και τον ευχαριστώ για αυτό. Το παιδί μου είναι καλά, χαίρει άκρας υγείας και το συμβάν θεωρείται λήξαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του ενός από τα δύο παιδιά που ενεπλάκησαν σε καβγά μετά το σχόλασμα σε γυμνάσιο της Άνοιξης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά Α’ Γυμνασίου ξεκίνησαν να λογοφέρουν μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το ένα παιδί έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, τον σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και τον έσπρωξε με πολύ δύναμη, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει κάτω και να χτυπά το κεφάλι του.

Ο 13χρονος έχασε τις αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγία Σοφία». Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά οι γιατροί θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο για να δουν την εξέλιξη της υγείας τους.

Ο Στάθης Μπισμπίκης, πατέρας του παιδιού που δέχθηκε την επίθεση από συμμαθητή του μίλησε στο Live News: «Το παιδί είναι μία χαρά, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις».

Ως προς το περιστατικό ανέφερε: «Έγινε ό,τι μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δύο παιδιά. Δύο παιδιά λογομάχησαν και δυστυχώς πέρασε στα πλαίσια αψιμαχίας, αυτό έγινε».

«Δεν θα δώσω καμία συνέχεια στο περιστατικό», ξεκαθάρισε ο πατέρας και ευχαρίστησε και τους γονείς του άλλου παιδιού για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ