Ανοιχτοί οι δρόμοι στα ορεινά των Τρικάλων -Κλειστά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στα Μετέωρα

Μέχρι και 70 πόντους έχει φτάσει το χιόνι στην περιοχή της Καστανιάς, ενώ ο παγετός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων,

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεκαοκτώ μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ρίχνουν αλάτι, ενώ όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν το πανέμορφο τοπίο.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα Τετάρτη δεν θα λειτουργήσουν στον δήμο Μετεώρων, τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Ασπροκκλησιάς, Χρυσομηλιάς καθώς και ο παιδικός σταθμός Χρυσομηλιάς λόγω παγετού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως μεταδίδει το trikalaola.gr, το χιόνι στα ορεινά της Πύλης κα ιτης Καλαμπάκας ήταν βαρύ, ενώ στις κορυφές με πιο μεγάλο υψόμετρο, το χιόνι φτάνει τους 80 πόντους μέχρι και το ένα μέτρο. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας δουλεύουν συνεχώς μέσα στο χιόνι για να αποκαταστήσουν τις ζημιές ακόμη και σήμερα.

Οι φωτό από το trikalaola.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ