Άνω κάτω χωριό στην Κρήτη – Καταγγελίες για παιδιά θετικά στον κορονοϊό που δεν μπαίνουν σε καραντίνα

Aναστάτωση επικρατεί στην κοινότητα Γερανίου στην Κρήτη έπειτα από καταγγελίες ότι κάποια παιδιά έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορονοϊό, αλλά κυκλοφορούν στην κοινότητα χωρίς να έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητας Γερανίου Ρεθύμνου στο προφίλ της στο facebook, έχει ενημερωθεί, ήδη, η αστυνομία για το θέμα, προκειμένου να υπάρξουν έλεγχοι, ενώ επισημαίνεται πως οι καταγγελίες έχουν γίνει στα μέλη του συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας.

«Ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει σε μέλη του συμβουλίου μας καταγγελίες, ότι κάποια παιδιά που είναι φορείς κορονοιού, κυκλοφορούν στο χωριό μας. Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε λόγω προσωπικών δεδομένων ποια παιδιά έχουν κάνει τεστ και βγήκαν θετικά, (εκτός εκείνων που μας ενημέρωσαν οι ίδιοι και τους ευχαριστούμε πολύ για την υπεύθυνη στάση τους ), ενημερώσαμε την αστυνομία για να προχωρήσει στους προβλεπόμενους ελέγχους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Παρακαλούμε πολύ να κάνουν όλα τα παιδιά τεστ και εφόσον βρεθούν θετικά να ενημερώσετε όσους ήρθαν σε επαφή. Επιπλέον παρακαλούμε τους γονείς να προφυλάξουν τα παιδιά τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα γιατί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοιού στο χωριό μας είναι μεγάλος», συμπληρώνεται στο δελτίο Τύπου. «Παρακαλούμε βοηθήστε όλοι, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Γεράνι. Προγραμματίσετε να εμβολιαστείτε όλοι όσοι δεν το έχετε ακόμα κάνει. Έχει ανοίξει ήδη η πλατφόρμα και για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Σας ευχαριστούμε», καταλήγει η ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.