“Ο Κώστας Κωστόπουλος είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου” – Όσα δήλωσε η ηθοποιός Άννα Παντζέλη για τον γνωστό σκηνοθέτη

Η Άννα Παντζέλη αναφέρθηκε στον Κώστα Κωστόπουλο, κάνοντας λόγο για σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά. Η ηθοποιός υποστήριξε μάλιστα πως ο σκηνοθέτης είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου.

“Είχα συνεργαστεί μαζί του πριν πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ένταση, είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας, πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι,  ένα-δυο κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά” ανέφερε η Άννα Παντζέλη μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

“Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πώς μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες, συναδέλφισσές μου, να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους και να λένε ότι είναι οικογενειάρχης και έχει παιδιά. Είχε σεξιστική συμπεριφορά και κακοποιητική», υποστήριξε η ίδια.

“Μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει και όλο το συνεργείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ