Ανήλικοι έβαλαν…σημάδι αστυνομικό τμήμα

Ανήλικοι έβαλαν…σημάδι αστυνομικό τμήμα

 

Εξιχνιάστηκε  στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η υπόθεση πυροβολισμών εναντίον του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και ενός σταθμευμένου περιπολικού οχήματος στις 27 Φεβρουαρίου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ανηλίκων και συγκεκριμένα ενός 15χρονου Έλληνα και ενός 16χρονου Αλβανού, για διακεκριμένες φθορές και οπλοχρησία. Επιπλέον σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Από την αστυνομική έρευνα, σε συνδυασμό με αξιολόγηση στοιχείων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της υπόθεσης, διαπιστώθηκε η εμπλοκή των κατηγορουμένων. Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε, αφού μετέβησαν από κοινού σε υπερυψωμένο σημείο, ο 15χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο εναντίον του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος και ενός περιπολικού οχήματος.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ