Αγγελική Λάμπρη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Καπουτζίδη – ΦΩΤΟ

Η Αγγελική Λάμπρη με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στήριξε δημόσια τον σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ απάντησε στον Αλέξη Κούγια, μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που απειλεί με μηνύσεις.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί και έγραψε: “Είμαι υπερήφανη για σένα. Μα τα λες πάντα τόσο υπέροχα. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ”.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας σε επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας: “Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ‘Στην Υγειά μας’ επί τρεις ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ