Αγγελία “ύμνος” στην κρίση

Με την ανεργία στην χώρα μας να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αρκετοί είναι οι εργοδότες που αναζητούν φθηνό εργατικό δυναμικό... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αγγελία “ύμνος” στην κρίση

Με την ανεργία στην χώρα μας να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αρκετοί είναι οι εργοδότες που αναζητούν φθηνό εργατικό δυναμικό. Όταν ο άλλος έχει ανάγκη να δουλέψει για να επιβιώσει θα δεχθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και για λιγότερα χρήματα.

Γι’ αυτό και υπάρχουν δεκάδες αγγελίες όπως η συγκεκριμένη που εντοπίσαμε, οπού ζητείται άτομο για τη δημιουργία ρούχων (μοντελίστ), το οποίο θα αμείβεται μόνο με 5 ευρώ το κομμάτι. Όσοι ξέρουν την συγκεκριμένη δουλειά γνωρίζουν ότι κοστολογείται με 50-60 ευρώ το κομμάτι.  Στην Ελλάδα της κρίσης, όμως, αυτό το ποσό φαντάζει ουτοπικό.

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.