Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Φωκίδα: Μια σύλληψη 55χρονου για υπαίθριες εργασίες – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη και ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά και στη Φωκίδα. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του Τολοφώνα στην Ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί οι εκκενώσεις της Ελαίας και της Καλλιθέας. Η φωτιά είχε κατεύθυνση προς τον Άγιο Σπυρίδωνα και οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους. Διακοπή της ηλεκτροδότησης υπάρχει στον παραλιακό οικισμό Άγιος Νικόλαος. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας μίλησε για ανεξέλεγκτη φωτιά, ενώ ανέφερε ότι κάηκαν σπίτια τόσο στην Ελαία όσο και στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νafpaktianews αυτή την ώρα μεταφέρεται με αστυνομική συνοδεία στην Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου ο φερόμενος ως υπαίτιος της πυρκαγιάς πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην Ελαία Φωκίδας με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ηλικίας 55 ετών περίπου εκτελούσε υπαίθριες εργασίες με τροχό από τον οποίο προκλήθηκε σπινθήρας με τα γνωστά αποτελέσματα. Αμέσως μετά την προανάκριση που θα πραγματοποιηθεί στην πυροσβεστική υπηρεσία ο φερόμενος ως υπαίτιος θα οδηγηθεί στον κύριο εισαγγελέα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτιά στη Φωκίδα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ