Ανάβυσσος: Θρίλερ με την αρπαγή 29χρονου προγραμματιστή – Τον έδεσαν και του έβαλαν μονωτική ταινία στο στόμα

Τρία άτομα επιτέθηκαν σε έναν 29χρονο προγραμματιστή στην Ανάβυσσο, τον ακινητοποίησαν, του έδεσαν τα χέρια, του έβαλαν μονωτική ταινία στο στόμα και στη συνέχεια έσπευσαν στο γραφείο του, προκειμένου να αποσπάσουν αρχεία από τους υπολογιστές του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 29χρονος προγραμματιστής γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του. Τότε ένα όχημα με τρία άτομα μέσα πλεύρισαν το αυτοκίνητο του 29χρονου, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και τοποθετώντας ταινία στο στόμα του, σύμφωνα με το Mega.

Οι δράστες απέσπασαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Μετά από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε με την αστυνομία.

Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, όπου βρισκόταν το γραφείο του 29χρονου. Εκεί εντόπισαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ