Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο

Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει τελικά η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον στη Ζάκυνθο καθώς στη σημερινή διαδικασία ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας υπέβαλε αίτημα αναβολής με το αιτιολογικό πως δεν μπορούσε να παρίσταται στην ακροαματική διαδικασία επειδή έπρεπε να είναι παρών σε άλλη δίκη.

Το αίτημα Κούγια έγινε δεκτό με την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών να ξεκαθαρίζει ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει την Τετάρτη, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια άλλων αναβολών για την υπόθεση της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου τον Ιούλιο του 2017.

Η υπόθεση εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό, μετά την έφεση που άσκησαν κατά της πρωτόδικης απόφασης οι τότε δικηγόροι της οικογένειας του άτυχου νέου, η οποία έγινε δεκτή από τον τότε Εισαγγελέα Εφετών και σήμερα προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας Γιώργο Μπισμπίκη.

Δείτε το βίντεο από το patrisnews.gr

Στην Ελλάδα βρίσκονται για μια ακόμα φορά και οι γονείς του Μπακαρί Χέντερσον ελπίζοντας αυτή τη φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού τους όπως είπαν προ ημερών σε συνέντευξή τους σε αμερικανικό δίκτυο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ