Ανατροπή στην εξαφάνιση γυναίκας από τη Μυτιλήνη – Η μαρτυρία για τη βαλίτσα που βρέθηκε στον Πειραιά

Μια μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την περίεργη εξαφάνιση της 47χρονης Θεοδώρας από τη Μυτιλήνη. Η Θεοδώρα Καλδέλλη, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήρθε από τον Πολίχνιτο στην Αθήνα και εξαφανίστηκε πιθανότατα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Τότε μίλησε για τελευταία φορά με γνωστή της στο νησί και της είπε ότι βρισκόταν σε κάποια πλατεία, γιατί της έκλεψαν τα προσωπικά της αντικείμενα και την τραπεζική της κάρτα.

Η γυναίκα της είπε να πάει στην αδερφή της στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, όπου θα την περιμένει για να πληρώσει το ταξί και να τη φιλοξενήσει. Η Θεοδώρα όμως δεν έφτασε ποτέ εκεί και λίγα λεπτά μετά τη συνομιλία τους, το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ανέφερε ότι καθαρίστρια στο Λιμάνι του Πειραιά εντόπισε μία μαύρη βαλίτσα μπροστά σε τουαλέτες που βρίσκονται στην πύλη Ε2 και την ειδοποίησε.

Σύμφωνα με την ίδια, στη βαλίτσα βρέθηκαν ρούχα, η ταυτότητα και κάποιες φωτογραφίες της αγνοούμενης. «Έψαχνα για τηλέφωνά της. Βρήκα κάποια και προσπάθησα να τα καλέσω, αλλά δεν ίσχυαν. Μετά την παρέδωσα στο Λιμεναρχείο. Τις τελευταίες ημέρες και εγώ και η καθαρίστρια που την βρήκε έχουμε το νου μας μήπως δούμε τη γυναίκα, αλλά δεν έχουμε βρει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ