Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζονται οι συνήγοροι της συντρόφου του μεσίτη

Η δίκη για την υπόθεση θανάτου του 64χρονου μεσίτη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, τυλιγμένη με ταινίες, ιμάντες και σεντόνια, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι τον Φεβρουάριο του 2019, άρχισε χθες, Δευτέρα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Στο εδώλιο κάθισε η 57χρονη Γερμανίδα σύντροφός του η οποία κατηγορείται για δολοφονία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο θάνατος του άτυχου 64χρονου οφείλεται σε απόφραξη των αεροφόρων αγωγών, εκδοχή που, που όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορουμένης θα καταπέσει στο δικαστήριο.

“Η θέση μας είναι πως δεν υπάρχει καμία πράξη που να σχετίζεται με τον θάνατο του άτυχου άνδρα. Ήταν ένα άτομο πολύ επιβαρυμένο από παθολογικές αιτίες, με διάφορα νοσήματα από τα οποία έπασχε και έχει πιθανολογηθεί από την πλευρά μας ότι ενδεχομένως ο θάνατός του να οφείλεται σε αμιγώς παθολογικά αίτια”, δήλωσε ο συνήγορος της Γερμανίδας Σπύρος Δημητρίου, υποστηρίζοντας πως η 57χρονη τύλιξε το πτώμα με σεντόνια και το κράτησε στο σπίτι επειδή αδυνατούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως ο σύντροφός της είχε φύγει από τη ζωή.

“Το ότι τύλιξε το πτώμα του συντρόφου της το έκανε διότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί τον σύντροφό της, τον υπεραγαπούσε, τον λάτρευε και για αυτό έμεινε μαζί με το πτώμα δύο εβδομάδες”, πρόσθεσε η άλλη συνήγορος κ. Εβίτα Βαρελά.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ