Αναστάτωση σε πτήση με επιβάτη που ομολόγησε τον «φόνο» της γυναίκας του – Η αναγκαστική προσγείωση και η σύλληψη

Συναγερμός σήμανε χθες στην Αθήνα, όταν ένας επιβάτης πτήσης που είχε απογειωθεί από την Στουτγκάρδη είπε στην αεροσυνοδό ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του και πετάει για να ξεφύγει από τις αρχές. Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για… κακόγουστη φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 56χρονος Γερμανός είπε αρχικά σε έναν άνδρα της ασφάλειας του αεροδρομίου: «Φεύγω γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Μέχρι ο άνδρας της ασφάλειας να συνειδητοποιήσει τι έγινε, το αεροπλάνο απογειώθηκε. Ο 56χρονος δεν σταμάτησε, όμως εκεί. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην αεροσυνοδό και της είπε: «Ξέρετε, έφυγα βιαστικά με την πτήση, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αεροσυνοδός πανικοβλήθηκε και ενημέρωσε τον πιλότο, ο οποίος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Αθηνών, έπειτα από σχετική συνεννόηση που είχε με τις ελληνικές και γερμανικές αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο Γερμανό, πήραν τα στοιχεία του και στη συνέχεια επικοινώνησαν με την γυναίκα του, η οποία ήταν ζωντανή. Τότε, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Γερμανός γελώντας, παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα. Αύριο, πάντως, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ