Αναστάτωση σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο – Η λιποθυμία επιβάτη και η οργή των συγγενών

Η μεγάλη ταλαιπωρία σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε έναν 74χρονο επιβάτη, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στο Cretalive.gr μέλος της οικογένειας, ο 74χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Μάλιστα προηγήθηκαν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα χρειαζόταν όπως για παράδειγμα παροχή οξυγόνου.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια, η ταλαιπωρία τους άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο ο ηλικιωμένος και να ξεκινήσει το ταξίδι.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 74χρονος φέρεται να υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης” του Ηρακλείου όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Και εκεί όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου, υπήρξε καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού από την γιατρό του αεροδρομίου.

Η ζωή του 74χρονου, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο οι συγγενείς του σκοπεύουν να κινηθούν νομικά τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου “Καζαντζάκης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ