Ανακοινώνονται οι μετεγγραφές των φοιτητών

Ανακοινώνονται οι μετεγγραφές των φοιτητών

 

Εντός της ημέρας ανακοινώνονται οι μετεγγραφές των φοιτητών από τα περιφερειακά στα κεντρικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τις προϋποθέσεις μεταφοράς θέσης πληρούσαν 8.438 φοιτητές εκ των οποίων μετεγγράφησαν τελικά οι 3.782. 

 

Οι αιτούντες μετεγγραφή θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας με τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων και τα τέσσερα αρχικά τους σε ελληνικούς χαρακτήρες (επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο), προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμου εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στη Γραμματεία της Σχολής που έχουν μετεγγραφεί, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το ηλεκτρονικό αντίγραφο της αίτησής τους και τα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτήν. Σε περίπτωση που οι φοιτητές δεν διαθέτουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους μπορούν να το εκτυπώσουν στην ιστοσελίδα solon.it.minedu.gov.gr. H εγγραφή τους θα ολοκληρωθεί μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ