Αναγνωρίστηκε ο αγνοούμενος

Αναγνωρίστηκε ο αγνοούμενος

Με τραγικό τρόπο έκλεισε ο κύκλος ερευνών  για το περιστατικό που βύθισε σε πένθος την οικογένεια του άτυχου 63χρονου Γερμανού τουρίστα που έχασε την ζωή του, ενώ κολυμπούσε.

Σήμερα η γυναίκα του άτυχου άνδρα πήγε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και έκανε την αναγνώριση του πτώματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το λιμενικό.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 63χρονος Γερμανός αποφάσισε να κάνει μία βουτιά στη θάλασσα της Αγίας Γαλήνης με την σύζυγό του. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές που ξεκίνησαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Στη μάχη των ερευνών την πρώτη μέρα έπεσαν δύο σκάφη του λιμενικού, αλλά και ιδιώτες.

Τη δεύτερη ημέρα των ερευνών δύο ευρήματα ήρθαν στο φως. Πρόκειται για μία μάσκα και έναν αναπνευστήρα. Οι ελπίδες άρχισαν να χάνονται όταν αναγνωρίστηκαν τα δύο αυτά αντικείμενα από τη σύζυγο του 63χρονου, ως δικά του.

Μετά από σχεδόν πέντε ημέρες ερευνών, και ενώ είχαν χαθεί οι ελπίδες, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε το πτώμα του Γερμανού τουρίστα από έναν ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος αμέσως ειδοποίησε το λιμενικό.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ