Άφαντος παραμένει για 12η ημέρα ο 59χρονος Αμερικανός αστυνομικός Έρικ Κάλιμπερτ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Ιουνίου στην Αμοργό.
Η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσέιν βιώνει ώρες αγωνίας και καθημερινά κάνει αναρτήσεις στα social media ενημερώνοντας για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον εντοπισμό του.
«Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ» έγραψε σε ανάρτησή της σήμερα το πρωί.
Σε μια δεύτερη ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου η σύζυγος του αγνοούμενου, έβαλε και μια εικόνα του Άγιου Φανούριου γράφοντας «προσθέτω αυτό στις προσευχές μου για να βρούμε τον Άλμπερτ Κάλιμπερτ».
Από το «κατηγορώ» για αδράνεια στη συγγνώμη
Πριν από μερικές ημέρες η σύντροφος του 59χρονο είχε κάνει δηλώσεις στην New York Post και είχε καταλογίσει ευθύνες και αδράνεια και αδιαφορία στις Αρχές. Ωστόσο μετά ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.
«Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί διαπίστωσα πως ορισμένα πράγματα που είχα πει παλαιότερα πλήγωσαν τα αισθήματα ορισμένων ανθρώπων, ειδικά στην Αμοργό. Θέλω πραγματικά να απολογηθώ σε όσους πλήγωσα με τα λόγια μου. Η οικογένεια του Άλμπερτ και εγώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τη στήριξη που πήραμε εδώ στην Αμοργό. Εγώ προσωπικά περνάω τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου και ελπίζω να μην με κρίνετε για όσα λέω. Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθη αλλά παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι έχω μια αποστολή μπροστά μου, να βρω τον Άλμπερτ και να τον φέρω πίσω στο σπίτι του».
