ΑΜΚΑ και ΑΦΜ μέχρι και τις 9 Μαϊου

Μέχρι τις 9 Μαΐου θα πρέπει να εισάγουν, μέσω διαδικτύου, τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όσοι συνταξιούχοι δεν τα έχουν καταχωρήσει έως σήμερα, ώστε να μην ανασταλείη σύνταξη Ιουνίου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΑΜΚΑ και ΑΦΜ μέχρι και τις 9 Μαϊου

 

Μέχρι τις 9 Μαΐου θα πρέπει να εισάγουν, μέσω διαδικτύου, τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όσοι συνταξιούχοι δεν τα έχουν καταχωρήσει έως σήμερα, στα αρχεία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να μην ανασταλεί η σύνταξη Ιουνίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ιδρύματος.

Η καταχώρηση γίνεται στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ, (www.ika.gr), στο πεδίο «Πληροφόρηση Συνταξιούχων για ΑΜΚΑ-ΑΦΜ»

Σε ό,τι αφορά τη σύνταξη Μαΐου, λόγω των εορτών του Πάσχα και μετά από εντολή του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, αυτή θα καταβληθεί κανονικά και δεν θα ανασταλεί στις 29/4/2013, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.