Αμφιλοχία: Βίντεο ντοκουμέντο από σοβαρό τροχαίο – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πινακίδες και κολώνες φωτισμού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/3) στη διασταύρωση Μπούκας στην Αμφιλοχία.

Αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Αμφιλοχία, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πινακίδες σήμανσης, κολώνες φωτισμού και ό,τι έβρισκε μπροστά του σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων.

Εξαρτήματα του οχήματος σκορπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή, ενώ τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν γρανάζια του κιβωτίου ταχύτητος που αποκολλήθηκαν.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών επιβαινόντων τραυματίστηκε σοβαρά, συνεπεία του τροχαίου. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο ΠΓΝ Πατρών, όπου νοσηλεύεται πολυτραυματίας, αλλά εκτός κινδύνου.

Σε βίντεο ντοκουμέντου που δημοσιεύει το e-maistros.gr, διακρίνεται το όχημα να χάνει την πορεία του στην αρχή της νησίδας πριν από την διασταύρωση και στη συνέχεια εκτός ελέγχου να παρασύρει τις πινακίδες. Για καλή τύχη των δύο επιβαινόντων πέρασε ξυστά από την τσιμεντένια βάση του ΚΑΦΑΟ και το στηθαίο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ