Αλυσόδεσαν 16χρονο σε στύλο φωτισμού

Αλυσοδεμένο σε κολόνα φωτισμού εντοπίστηκε ένας 16χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο νεαρός ήταν δεμένος στην κολόνα φωτισμού με αλυσίδα από κάποια βάρκα.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που με τη χρήση ψαλίδας, ελευθέρωσε το παιδί. Στο σημείο βρέθηκαν και η Αστυνομία και ο πατέρας του παιδιού που δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το επίμαχο περιστατικό δεν έγινε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία και δεν ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ το συμβάν σημειώθηκε σε ζώνη αρμοδιότητάς του.

Πάντως, επαγγελματίες της περιοχής ανέφεραν ότι στην επίμαχη περιοχή προκαλείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα πολλή φασαρία από ομάδα νεαρών, περίπου είκοσι ατόμων, Ελλήνων. Επίσης, ανέφεραν ότι υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση και πρόσφατα άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές στον Ιερό Ναό, ενώ υπήρξαν και κλοπές σε ένα περίπτερο και σε ένα ουζερί. Ωστόσο, κανένας δεν γνώριζε να πει τι ακριβώς συνέβη με το επίμαχο περιστατικό.

Ο νεαρός ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ακινητοποιημένος στην κολόνα, μόνος, όταν έγινε αντιληπτό από διερχόμενους πεζούς ότι ήταν εγκλωβισμένος και κανένας από άτομα της ηλικίας του δεν εμφανιζόταν για να τον λύσει. Φέρεται οι φίλοι του να προσπάθησαν να τον λύσουν κι όταν δεν τα κατάφεραν φοβήθηκαν και τον εγκατέλειψαν.

Πηγή: magnesianews.gr, taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ