Αλλάζει το έντυπο του λογαριασμού της ΔΕΗ

Αλλάζει το έντυπο λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ και θα περιλαμβάνει σε εμφανές σημείο, τον πενταψήφιο αριθμό εξυπηρέτησης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αλλάζει το έντυπο του λογαριασμού της ΔΕΗ

Αλλάζει το έντυπο λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ και θα περιλαμβάνει σε εμφανές σημείο, τον πενταψήφιο αριθμό εξυπηρέτησης.

Σε έγγραφη απάντηση του προέδρου της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, αναφέρεται ότι η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στην υπ. αριθμόν 981/25.7.2014 επιστολή της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα για προστασία των ευάλωτων καταναλωτών και ιδίως των μηχανικώς υποστηριζόμενων, υιοθετεί την πρότασή της και επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθεί αξιόπιστο μητρώο ευάλωτων καταναλωτών στη ΔΕΗ αλλά το πιο κρίσιμο είναι ότι προστατεύεται το υπέρτερο αγαθό, δηλαδή η ζωή και η υγεία τους.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.