Αλλάζει όψη η πλατεία Συντάγματος στη Σχολή Ευελπίδων

Σημαντική πρωτοβουλία από τον δήμο Βούλας για την ανάπλαση της πλατείας Συντάγματος στη Σχολή Ευελπίδων.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Η πλατεία Συντάγματος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων αλλάζει όψη και ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετέβη στο Πεντάγωνο το πρωί για να ενημερώσει για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει με την συμμετοχή και ιδιωτών.

Τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Στην συνάντηση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μελέτης του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Συντάγματος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), το οποίο προτίθεται να αναλάβει ο Δήμος ή να εξασφαλίσει την υλοποίηση του με ιδιωτική χρηματοδότηση, ως έμπρακτη αναγνώριση της αξίας της Σχολής για την περιοχή του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καθώς και του ευρύτερου έργου των Ενόπλων Δυνάμεων από την τοπική κοινωνία.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Υποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης Διοικητής της ΣΣΕ, ο Διευθυντής Υποδομών και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΓΕΣ Ταξίαρχος Ευθύμιος Γιαννακάκης, ο κ. Βάσης Νικόλαος εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας Υπηρεσίας Δόμησης και Τεχνικών Έργων του Δήμου, καθώς και ο κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης και η κ. Αγγελική Αναγνωστοπούλου Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει από την πλευρά του Δήμου την σύνταξη της σχετικής μελέτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ