Αλιβέρι: Οδηγοί πλακώθηκαν στο ξύλο στη μέση του δρόμου για ασήμαντη αφορμή

Σκηνές ελληνικής τρέλας εκτυλίχθηκαν στο Αλιβέρι στο σημείο της διασταύρωσης με τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δύο οδηγοί ενεπλάκησαν σε μια διένεξη μεταξύ τους στο Αλιβέρι και από τα λόγια πέρασαν στα… έργα. Με απλά λόγια, πλακώθηκαν στο ξύλο με τον έναν οδηγό να είναι ελαφρώς τραυματίας και τον άλλο να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας νεαρός, κάτοικος της περιοχής, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του επί της περιφερειακής οδού προς τον Άγιο Λουκά. Ένα δεύτερο Ι.Χ που ακολουθούσε πίσω του έκανε επικίνδυνες μανούβρες.

Όταν τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν προκειμένου οι οδηγοί να ελέγξουν την διασταύρωση, ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ. απευθύνθηκε στον άλλο με την έκφραση: “Πρόσεχε φίλε! Πώς οδηγείς έτσι; Θα μας σκοτώσεις”! Τότε ο δεύτερος οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πλησίασε τον άλλον κι από το ανοιχτό παράθυρο του άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άνοιξε και την πόρτα του I.X., άρπαξε τον άτυχο οδηγό, τον έβγαλε έξω και συνέχισε να τον χτυπάει.

Αμέσως μετά ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε με κατεύθυνση προς την Χαλκίδα. Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν κρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος του βίαιου οδηγού και το λόγο έχει πλέον η αστυνομία.

Πηγή: eviathema.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ