Αλέξης Κούγιας: Σκληρή ανακοίνωση για την Σίσσυ Χρηστίδου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά τη συνομιλία που είχε με την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” το πρωί της Κυριακής, αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε από την παρουσιάστρια του Mega να ανακαλέσει όσα ισχυρίστηκε μόλις ολοκληρώθηκε η συζήτησή τους διαφορετικά σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου για την Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγη ώρα έκανα την τιμή στην κ. Σίσσυ Χρηστίδου, μετά από συνεχείς παρακλήσεις της συνεργάτιδός της κ. Κεφαλλονίτη, όλο το
Σαββατοκύριακο, να δεχθώ και να συνομιλήσουμε στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για φωτογραφίες και μηνύματα από τα
απόρρητα προσωπικά δεδομένα του κ. Δημητρίου Λιγνάδη, που δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως σε εφημερίδα και σε σάιτ ενώ παρά των επί 13 μήνες έλεγχο από τη Δικαιοσύνη, δεν θεωρήθηκαν αξιόποινα.

Τη συνομιλία την έκανα χωρίς να βλέπω την οθόνη της τηλεοράσεως και πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι μόλις τελείωσε η συνομιλία μας, η κ. Χρηστίδου ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ δήθεν παραδέχθηκα ότι ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Αυτό αποτελεί ακραία διαστρέβλωση των όσων είπα στην εκπομπή και είναι ασυγχώρητη συμπεριφορά ακόμη και αν η κ. Χρηστίδου, πιθανώς λόγω γραμματικών γνώσεων, δεν αντελήφθη το νόημα της συνομιλίας μας.

Παρακαλώ την κ. Χρηστίδου, για να μην έρθω στην δύσκολη θέση και χρησιμοποιήσω την επαγγελματική μου ιδιότητα εις βάρος της, να
ανακαλέσει άμεσα και πριν το τέλος της εκπομπής αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό της.

Η όλη συζήτηση μεταξύ μας ήταν μάθημα ποινικού δικαίου σε σχέση με την παράνομη δημοσιοποίηση απορρήτου υλικού και των προσωπικών δεδομένων και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε παραδοχή για αξιόποινη συμπεριφορά του κ. Δημητρίου Λιγνάδη αφού τέτοια δεν υπάρχει.

Αλέξης Κούγιας: Ένταση και ατάκες “φωτιά” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Νωρίτερα, στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου, οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα όταν ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στις ηλικίες. “Για το ποινικό δίκαιο θεωρείται κάποιος ανήλικος, αν είναι κάτω των 15 ετών. Οποιοσδήποτε άνω των 15 ετών, δεν θεωρείται ανήλικος. Αν είναι κάποιος 16, 17, 18, 19 και 20 δεν θεωρείται ανήλικος” εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Επειδή έχω ένα γιο 14 ετών, έχει σηκωθεί η τρίχα μου κύριε Κούγια κι έχω ανατριχιάσει με αυτά που λέτε. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα;» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, Νίκος Συρίγος.

“Ποιος είστε εσείς, με τι ασχολείστε;” τον ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας με τον δημοσιογράφο να του απαντά: “Με την… μαναβική”.

“Πραγματικά κύριε Κούγια εύχομαι να βρεθείτε από την άλλη μεριά κάποια στιγμή για να διορθωθούν λίγο τα πράγματα” συνέχισε ο Νίκος Συρίγος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ