Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση στον Φοίβο Δεληβοριά – “Ούτε που τον γνωρίζω… Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του”

Στις δηλώσεις που έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς σχετικά με τη δίκη Λιγνάδη και την αναφορά στον Χατζιδάκι απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ούτε που τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομα του κ. Δεληβοριά. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας” ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”. “Μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζιδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζιδάκι, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν” συνέχισε.

“Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά. Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κ. Φοίβος Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση”.

“Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη. Όχι του κ. Δεληβοριά” πρόσθεσε τέλος ο Αλέξης Κούγιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ