Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Ήρθε στην Ελλάδα να κάνει διακοπές και βρέθηκε αρχηγός κόμματος»

Τον σύντροφό του Τάιλερ παντρεύεται σήμερα (19/10) με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε για τον γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχολίασε.

«Δεν το γνώριζα, είχα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Είχα δικαστήριο μέχρι αργά εχθές και μία πολύ σοβαρή διαχείριση υποθέσεως στο γραφείο μου και κατάκοπος κοιμήθηκα. Δεν γνωρίζω πότε ανακοινώθηκε, μου είναι παντελώς άγνωστο και μου είναι και αδιάφορο» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο. Μου είναι αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω. Και άλλοι πολύ γνωστοί Έλληνες ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει γάμους στο εξωτερικό αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Και θα σας έλεγα, πολύ αξιολογότεροι. Και καλλιτέχνες και επιχειρηματίες που είναι και στο κοινωνικό μου περιβάλλον και το γνωρίζω πολύ καλά».

Τι περιμένουν δηλαδή; Περιμένουν κάτι καλύτερο; Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί τον νοσοκόμο σύντροφό του; Ειλικρινά σας το λέω, λυπάμαι πολύ. Πολύ ασχολήθηκα, δεν μου αξίζει και εμένα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ας ασχοληθούν αυτοί που τον επέλεξαν και ας ασχοληθεί και το κόμμα το οποίο τον υφίσταται. Κακώς ασχολούμαστε. Νομίζω ότι ασχοληθήκαμε πάρα πολύ. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο πρόσωπο και τα καμώματά του» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ