Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον έκαναν να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα» τονίζει.

«Ενοχλήθηκα για πρώτη φορά για την υπόθεση αυτή, να την αναλάβω όταν ξεκίνησε. Και μάλιστα ήθελαν και οι δύο. Και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης. Εκείνο το χρονικό διάστημα έπασχα ήδη από καρκίνο και είχα την ευθύνη της υποθέσεως Λιγνάδη, της υποθέσεως της Folie Folie, της υποθέσεως Τοπαλούδη, την δίκη της Μάνδρας, ενώ στο προσκήνιο είχε έρθει και η υπόθεση του Άλκη Καμπανού» είπε αρχικά.

«Εκείνο που με είχε ενοχλήσει, ενώ δεν υπήρχε καν δικογραφία σε συγκεκριμένες εκπομπές, στις οποίες είχαν εμφανιστεί κι εκείνη και ο άνδρας της, είχαν αρχίσει να χτίζουν μια διαδικασία ενός δικαστηρίου. Μόνο με το γεγονός ότι μια μητέρα είχε θρηνήσει τρία παιδιά και ότι αυτό πρέπει να είναι αφύσικο. Όταν άρχισαν να με ενοχλούν να αναλάβω την υπόθεση, είχα πει πως δεν προλαβαίνω. Άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο, δικηγόρους που γνωρίζουν ότι τους προωθούν συγκεκριμένες εκπομπές να εμφανίζονται ξαφνικά ως υπερασπιστές. Τότε είπα, ότι κάτι γίνεται εδώ» πρόσθεσε.

«Όταν άρχισε να παίρνει νομική μορφή η υπόθεση, άρχισα να βλέπω ότι αυτοί οι δικηγόροι που εμφανίζονταν ως δικηγόροι, την μία ημέρα εμφανίζονταν στον ανακριτή και στην συνέχεια να παραιτούνται, αφού είχαν δώσει την δικογραφία σε συγκεκριμένα άτομα και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς ήταν κοινοί. Και ξαφνικά έβλεπα την δικογραφία της Πισπιρίγκου, που μόνο ο δικηγόρος θα μπορούσε να την είχε να βρίσκεται σε συγκεκριμένους χώρους δημοσιότητος» περιέγραψε ο Αλέξης Κούγιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ