Αλέξης Γεωργούλης: Υιοθέτησα… μονοπάτι στον Κίσσαβο γιατί το ερωτεύτηκα – ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία του δήμου Αγιάς και να… υιοθετήσει ένα περιπατητικό μονοπάτι στον Κίσσαβο, εξήγησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η “ιστορία” ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και η ιδέα ήρθε από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, που είχε δει να συμβαίνει κάτι ανάλογο στη Γαλλία, δηλαδή πολίτες να αναλαμβάνουν τη φροντίδα ενός μονοπατιού ή άλλου φυσικού χώρου προκειμένου να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο η εμφάνιση και προσβασιμότητά τους.

“Κάνοντας κάποιες βόλτες μέσα στο δάσος βρήκα ένα μονοπάτι και το ερωτεύτηκα και λέω αυτό θα το υιοθετήσω”, λέει ο Αλέξης Γεωργούλης και προσθέτει ότι εκτός από τη συντήρηση που θα κάνει στο μονοπάτι θα φροντίσει να γίνουν και κάποιες δράσεις ώστε να προσελκύσει επισκέπτες. Εξήγησε στη συνέχεια τους δεσμούς που έχει με τη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς, όπως είπε, εκεί κάνει διακοπές από μικρός και έχει μάθει να κάνει ποδήλατο. “Συνδυάζεις και τη θάλασσα και το βουνό γιατί ο Κίσσαβος μπαίνει μέσα στο Αιγαίο”, αναφέρει ο ευρωβουλευτής.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ