Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη”, προκάλεσε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

“Για εμάς όλους, και όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17 Νοέμβρη συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας έρχεται πάνω στην άλλη”, ανέφερε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, “Η ευρύτερη συμπεριφορά την οποία έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κ. Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά, και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις συγκεκριμένες φυλακές. Κρατάμε άλλους κι άλλους ανθρώπους μέσα στις φυλακές, για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, ο οποίος δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές”.

“Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση από την ημέρα που έχει εκλεγεί με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν έχει καμία λογική. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι ο κ. Τσίπρας, είτε εκβιάζεται, είτε συναλλάσσεται. Και είμαι απόλυτη σε αυτό πλέον. Έχω κι εγώ ένα αίτημα για τον κ. Τσίπρα μιας και ικανοποιεί όλα τα αιτήματα του κ. Κουφοντίνα. Να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, μπορεί;”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για τη μεταγωγή κρατουμένου σε αγροτική φυλακή (που ορίζεται από τον νόμο ως ανοικτή φυλακή) πρέπει να προηγηθεί αίτηση του ενδιαφερομένου κρατουμένου. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, έχει καταδικαστεί για σειρά δολοφονιών σε 16 φορές ισόβια.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.