Ακρόπολη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των μαθητών που ξυλοκοπήθηκαν από συμμορία ανήλικων – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των τριών μαθητών που έπεσαν θύματα σκληρής συμμορίας ανηλίκων που τους ξυλοκόπησε και τους απείλησε με κατσαβίδι σε εκδρομή τους στην Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, τα τρία παιδιά ηλικίας 15 ετών είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο στα βραχάκια της Ακρόπολης. Τότε ήταν που τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων τους απείλησαν με κατσαβίδι με σκοπό να τους κλέψουν.

Όταν οι νεαροί αρνήθηκαν, εκείνοι ξεκίνησαν να τους γρονθοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και το σώμα. Τελικά τους τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, έπειτα από απειλές και φωνές.

«Μου έριχναν μπουνιές στο κεφάλι και με κλωτσούσαν»

Οι καταθέσεις των 3 θυμάτων στους αστυνομικούς που αποκαλύπτει το ΜΕΓΚΑ σοκάρουν.

«Μας ζήτησαν να τους δώσουμε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα. Όταν αρνηθήκαμε ο ένας από τους δράστες έβγαλε ένα κατσαβίδι και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Οι δύο άρχισαν να με γρονθοκοπούν με μπουνιές στο κεφάλι μου, με έριξαν στο έδαφος και με κλωτσούσαν. Στην προσπάθεια μου να σηκωθώ ο ένας με χτύπησε με το γόνατό του στη μύτη μου», δήλωσε 15χρονος θύμα επίθεσης.

Τα παιδιά προσπάθησαν να σωθούν από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο ένας μαθητής κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να κατευθυνθεί προς το Θησείο.

«Φοβηθήκαμε και δώσαμε τα κινητά μας… Ο … κατάφερε να φύγει αφού έφαγε ξύλο, χωρίς να δώσει το κινητό του. Αφού μας χτύπησαν έφυγαν χαλαρά προς την Πλάκα. Εμείς ενημερώσαμε κάποιους συμμαθητές μας που ήταν λίγα μέτρα μακριά , καλέσαμε την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώσαμε και τον υποδιευθυντή του σχολείου», πρόσθεσε ο 15χρονος.

Περιέγραψαν το προφίλ των δραστών

Τα 3 ανήλικα παιδιά αλλά και ο υποδιευθυντής του σχολείου κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία…

Οι ανήλικοι έδωσαν στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή των 3 ατόμων που τους επιτέθηκαν. Πρόκειται για ανήλικους 15-16 ετών μεσαίου αναστήματος. Αυτός που είχε στην κατοχή του το κατσαβίδι ήταν σκουρόχρωμος μιλούσε άπταιστα ελληνικά, ενώ φορούσε μαύρο καπέλο και περιλαίμιο, το οποίο είχε σηκώσει στο ύψος της μύτης ώστε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

«Ο ένας από τους δράστες ήταν αδύνατος και φορούσε μια γκρι ζακέτα. Αυτός χτύπησε τον … και τον … , ενώ με κράταγε όσο με χτυπούσε ο φίλος του», συμπλήρωσε ο 15χρονος.

Μέσα από τις περιγραφές των θυμάτων οι αστυνομικοί χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους σκληρούς ανήλικους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ