Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και νότια.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Τις ίδιες ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 16, και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου από 6 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνου δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

.

Διαβάστε επίσης:

10 μέρη στην Ελλάδα για να απολαύσετε το χιόνι

Τα 10 πιο “φωτογενή” σημεία της Αθήνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ