Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 3 εργατών

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 3 εργατών

 

 

Σε λιπόθυμη κατάσταση ανασύρθηκαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα τρεις εργάτες που καθάριζαν δεξαμενή νερού στο Μαντείο Δωδώνης. Οι εργάτες ανασύρθηκαν ύστερα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής η οποία είχε σπεύσει στο σημείο με δύο οχήματα και οκτώ άνδρες.

Οι Πυροσβέστες εισήλθαν στο εσωτερικό της δεξαμενής και με ιδιαίτερη προσοχή ανέσυραν τους τρεις άνδρες. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, το ΕΚΑΒ που είχε φτάσει με ασθενοφόρα παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Οι τρεις εργάτες δούλευαν για λογαριασμό εταιρίας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των δεξαμενών στο δήμο Δωδώνης. Εικάζεται ότι κατά τον καθαρισμό χρησιμοποίησαν κάποιο βενζινοκίνητο μηχάνημα, πιθανόν για την άντληση του νερού και στη συνέχεια από τις αναθυμιάσεις που είχαν προκληθεί προήλθε η λιποθυμία αρχικά του ενός και στη συνέχεια των υπόλοιπων δύο που θέλησαν να βοηθήσουν.

Και οι τρεις πάντως, μετά την περιπέτεια που έζησαν, είναι καλά στην υγεία τους και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ