Αιματηρός καβγάς στα Λουτρά Αιδηψού – Μαχαίρωσε την πεθερά του με σουγιά

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καβγάς ανάμεσα σε έναν 30χρονο άνδρα και την πεθερά του. Όλα συνέβησαν στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι της 49χρονης πεθεράς του στα Λουτρά Αιδηψού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος μετέβη στο σπίτι για να δει το ανήλικο παιδί του που διέμενε μαζί με την γιαγιά του, ωστόσο μόλις έφτασε ξέσπασε άγριος καβγάς και κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού, έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιδηψού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρει το Eviazoom.gr, αιτία του καβγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη, έπειτα από μαρτυρική κατάθεση της ίδιας ότι η κόρη και ο γαμπρός της κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Πηγή πληροφοριών: eviazoom.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ