Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο στα Μάλια

Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο στα Μάλια

Με μαχαιριές στην πλάτη, εκδορές και μελανιές κατέληξαν στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, τα μέλη οικογένειας από τα Μάλια. Αφορμή για τη συμπλοκή ένα βαρέλι, όπως το περιέγραφε η μία πλευρά, ή μηχάνημα αμμοβολής όπως το χαρακτήριζε η άλλη. Μάλιστα, τον τραυματισμό δεν γλύτωσε και αστυνομικός, που μετέβη στο σημείο για να επιληφθεί του περιστατικού. Μία από τις αδερφές που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό τον έπιασε από την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να κοπεί.

Το αυτόφωρο

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε, το μεσημέρι, της περασμένης Τετάρτης, στον ιδιωτικό δρόμο της οικογένειας στα Μάλια. Όπως επισημάνθηκε και στο δικαστήριο, τα τέσσερα αδέρφια έχουν κτίσει από τις δύο πλευρές του δρόμου, αλλά οι κακές τους σχέσεις, είχαν ως αποτέλεσμα, να έχουν συνεχώς προστριβές, φασαρίες και ξυλοδαρμούς.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθισαν η μία από τις τρεις αδερφές, ο σύζυγος της και ο αδερφός της. Οι άλλες δύο αδερφές, τους κατηγόρησαν ότι τις χτύπησαν, τις εξύβρισαν, προκάλεσαν φθορές στο σπίτι τους, ενώ μαχαίρωσαν και την νεαρή κόρη της μίας, στην ωμοπλάτη, όταν επιχείρησε να προστατεύσει την μητέρα της. Η μία πλευρά κατηγορούσε την άλλη, ότι ευθύνεται για το επεισόδιο, η αφορμή του οποίου ήταν το μηχάνημα που είχε αφήσει στον ιδιωτικό δρόμο, μία από τις παθούσες και ενοχλούσε την άλλη πλευρά.

Η απόφαση

Το δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη αδερφή, που φέρεται ότι μαχαίρωσε την ανιψιά της, τραυμάτισε τις αδερφές της και τον αστυνομικό, σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα. Στον σύζυγό της επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών και στον αδερφό της 15 μηνών, με τριετή αναστολή και για τους δύο.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ