Αιματηρή συμπλοκή σε χωριό της Φθιώτιδας – Δύο τραυματίες από μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Παλιούρι Μακρακώμης στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το lamiareport, o καβγάς ξεκίνησε από το καφενείο, συνεχίστηκε στην πλατεία και τελικά οι εμπλεκόμενοι έφτασαν να χτυπιούνται μέχρι τον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, όπου οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ανθρώπους μέσα στα αίματα να τσακώνονται μεταξύ τους.

«Από τύχη τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν παρέσυραν κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Ευτυχώς είχε σταματήσει ένας οδηγός και έκανε νόημα και στους άλλους. Κάποιοι ήταν γεμάτοι αίματα και γυναίκες και άντρες…», δήλωσε χαρακτηριστικά στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρωταγωνιστές στο αιματηρό επεισόδιο προέρχονταν από δύο οικογένειες Αλβανών υπηκόων, με συγγενικές μεταξύ τους σχέσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες, ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στα χέρια, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ο τραυματίας από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο τραυματίας που είχε κοπεί από μαχαίρι στα χέρια διακομίστηκε με άλλο ασθενοφόρο στο ΚΥ Μακρακώμης. Επίσης στο Κέντρο Υγείας διακομίστηκε και ακόμη ένας που είχε χτυπηθεί με καρέκλα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας που έφτασαν στο σημείο έκαναν προσαγωγές και διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν τι ακριβώς προκάλεσε όλον αυτόν τον χαμό που σήκωσε στο πόδι όλο το χωριό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ