Αίγιο: Την Τετάρτη η κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στην Μαρίτα Αγγελοπούλου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο, το πρωί της Δευτέρας. Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία θανάτου της επιχειρηματία, που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar «Ανώνυμο» στο Λόγγο Αιγιαλείας, εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα της. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» χτύπησε την πόρτα, ωστόσο, δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο την βρήκε στον καναπέ του σπιτιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει το pelop.gr, ως τώρα τα αίτια του θανάτου παραμένουν απροσδιόριστα και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της 43χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός της ήταν σε σήψη χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται πόσες ημέρες βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της.

Αίγιο: Την Τετάρτη 27 Ιουλίου η κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου

Αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου, την Αιγιώτισσα επιχειρηματία η οποία χθες, Δευτέρα, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, προκαλώντας θλίψη τόσο στην κοινωνία του Αιγίου όσο και της Πάτρας.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ