Συλλήψεις με άρωμα κατασκοπείας σε στρατόπεδο στο Αιγάλεω

στρατόπεδο κατασκοπεία

Μία υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ κατασκοπείας εκτυλίχθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο “Στρατόπεδο Πυροβολικού ΤΧΗ Στεφανάκη Ιωάννου” στο όρος Αιγάλεω.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, δύο άνδρες εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο στρατόπεδο. Έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο, όταν τους αντιλήφθηκε Υπολοχαγός που βρισκόταν σε υπηρεσία.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ανδρών. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο φέρεται να κατέθεσε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν καταγράψει στρατιωτικό εξοπλισμό

«Οι εντολείς μου βρέθηκαν τυχαία στο σημείο, το οποίο δεν γνώριζαν ότι είναι στρατόπεδο καθώς δεν υπήρχε περίφραξη» ανέφερε ο συνήγορος των κατηγορουμένων, κ. Παναγιώτης Μαριόλης.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όπου δικάστηκαν οι συλληφθέντες, έκρινε τον εαυτό του αναρμόδιο και παρέπεμψε την υπόθεση στον εισαγγελέα, προκειμένου να κρίνει αν υπάρχουν ενδείξεις για κακούργημα.

«Το δικαστήριο καλεί τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών να διερευνήσει την υπόθεση σε σχέση με τέλεση κακουργημάτων» πρόσθεσε ο κ. Μαριόλης.

Οι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και αναμένουν την κλήτευσή τους, εφόσον το κρίνει ο εισαγγελέας.

Exit mobile version