Αιδηψός: Χαμός on air – Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος για τον 30χρονο που κλώτσησε τη γάτα

Ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής του ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφερόμενος στο περιστατικό με την κλωτσιά από τον 30χρονο σε γάτα στην Αιδηψό.

Ο δικηγόρος Ιάσων Οικονόμου, σε παρέμβασή του στην εκπομπή “Live News” αναφέρθηκε στο θέμα σημειώνοντας πως “δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω την υπόθεση εγώ ο ίδιος, αν καταλάβαινα ότι το γατάκι είχε πάθει το παραμικρό. Και γι’ αυτό επιφυλάχθηκα στους συναδέλφους σας που με ρωτούσαν επίμονα αν είμαι ο δικηγόρος του. Έλεγα “όχι” μέχρι χθες βράδυ. Μετέβην στην Αιδηψό και είδα ακριβώς ποια είναι η πραγματικότητα που δεν είναι αυτή”. Παράλληλα, πρόσθεσε “βασανισμός είναι βαριά κουβέντα… Σπρώχνει το γατί όντως, αλλά δεν πηγαίνει σε καμιά θάλασσα. Προσγειώνεται το γατάκι στην άμμο, 30 εκατοστά ύψος  και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει η ανακριτική διαδικασία”. Ακολούθως ο κ. Οικονόμου σχολίασε ότι η πράξη είναι κατακριτέα αλλά δεν έγινε έτσι στην πραγματικότητα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του: “Βλέπω έναν μάγκα, που έχει ανοίξει το τηλέφωνο, την κάμερα, και στοχεύει εκεί που θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. Και αναρωτιέμαι, είναι τώρα ή το έχουν κάνει από πριν και απλά ανέβασαν ένα κομμάτι του βίντεο; Η κάμερα είναι κάτω από το τραπέζι, που σημαίνει “έλα τώρα εμείς οι μάγκες να βασανίσουμε το γατί”. Οι μάγκες της φακής, να βασανίσουν το γατί, να το κάνουν και βίντεο για να πουλήσουν μαγκιά ότι κλωτσάνε το γατί. Οι μάγκες της φακής. Αυτό βλέπω εγώ!” ξέσπασε ο παρουσιαστής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ