Αγρότες: Το «φέρετρο της κτηνοτροφίας» μπροστά από τη Βουλή – Δεκάδες τρακτέρ παρατεταγμένα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε αγροτικό κλοιό είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς δεκάδες τρακτέρ, έχοντας σχηματίσει κόμβοι, βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά από τη Βουλή.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Το Σύνταγμα «πλημμύρισε» από τρακτέρ τα οποία έχουν παραταχθεί ακριβώς μπροστά από την Βουλή, έχοντας και ένα φέρετρο της κτηνοτροφίας στο οποίο αναγράφεται «θερμά συλλυπητήρια στους αγρότες». Παράλληλα, στο Σύνταγμα έχει στηθεί και η εξέδρα για τις ομιλίες.

Σημειώνεται πως τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. έχουν τεθεί σε ισχύ προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου, ενώ σταδιακά θα κλείσουν αρκετοί δρόμοι.  

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Πανεπιστημίου και Αγ. Κωνσταντίνου λόγω της διέλευσης του κονβόι των τρακτέρ, που κατευθύνονται στην πλατεία Συντάγματος για το παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:30.  Παράλληλα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αποδόθηκε στη κυκλοφορία η λεωφόρος Αθηνών.

 

Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν λίγο πριν από τις 12:00 στα διόδια των Αφιδνών με το κονβόι των τρακτέρ που αναχώρησε από το Κάστρο Βοιωτίας.

Λίγο μετά τις 13:00 στα διόδια ενώθηκαν μαζί τους και τα τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από τη Θήβα, το Σχηματάρι και από άλλες περιοχές, ενώ τα πούλμαν που ξεκίνησαν από Αλεξανδρούπολη έως και το Κάστρο Βοιωτίας ανέρχονται σε 60.

Δείτε φωτογραφίες από τα τρακτέρ των αγροτών στο Σύνταγμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ